Alternatief paaseitjes actie

Alternatief paaseitjes actie

Hallo allemaal,

Ook onze paaseitjesactie gaat onder het coronavirus lijden. We hebben net, nadat alle maartregelen bekend werden, 1000 zakjes paaseitjes binnen gekregen. Een huis aan huis actie zit er nu niet in, we hebben ook van de gemeente daar de volgende mail over gekregen:

Het is zaak om contacten i.v.m. de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te vermijden.

Omdat dus de huis-aan-huis actie wordt afgelast zitten we met 1000 zakjes paaseitjes … Maar samen met jullie moet het toch lukken om ze te verkopen. En dat gaan we doen via mail.

OPLOSSING EN BESTELLEN

Via sponsoringgroteclubactie@athos-aalten.nl kun je paaseitjes bestellen, wel aangeven hoeveel zakjes je wilt bestellen. En misschien willen opa’s en oma’s of familieleden of buren ook wel eitjes. De kosten zijn hetzelfde, 1 zakje á 200 gram voor € 3,00 en 3 zakjes á 200 gram voor € 7,50.

De levering zal dan begin april (zeker voor de Pasen) zijn d.m.v. ophalen op een bepaald adres. Daar hoor je meer over nadat je ze hebt besteld.

Wilt je bij de bestelling wel even je naam en adres vermelden of je lid bent van Athos en zo ja in welke groep je zit, dat maakt voor ons het uitdelen later makkelijker?

Alle al gedane aanmeldingen komen hierbij te vervallen en mocht je een mail krijgen terwijl je al besteld en betaald hebt dan horen we dat ook graag, want tussen ruim 300 mailadressen uitzoeken wie al heeft besteld is niet te doen.

We hopen op jullie begrip en op veel respons (uiterlijk voor 25 maart) voor het op deze manier verkopen van de paaseitjes.

Vriendelijke groet,

Sponsorcommissie van Athos,

Corrie, Claudie, Jochem en Elly