Lessen voor 18+ gaan weer door

Lessen voor 18+ gaan weer door

Beste ouders/ verzorgers, leden,

Afgelopen week zijn er tijdens de persconferentie weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Die hebben gelukkig geen grote wijzigingen met zich mee gebracht voor onze sport. Daarom zetten wij de aankomende weken alle lessen voort zoals we dit de afgelopen weken hebben gedaan. Hier zijn we erg blij mee!

Hervatten lessen voor 18+

In onze vorige mail (15 oktober) gaven wij aan dat de lessen voor 18+ leden kwamen te vervallen. Deze keuze maakten wij om het risico op een uitbraak binnen de vereniging te verkleinen: de lessen voor 18+’ers brengen veel regels en aanpassingen met zich mee en wij wisten niet of we de regels en bijbehorende veiligheid konden waarborgen. Ook waren wij in de veronderstelling dat de richtlijnen voor binnensporten de aankomende weken aangescherpt zouden worden.

Inmiddels is gebleken dat de richtlijnen wel aangescherpt zijn, maar ook dat binnen sporten nog steeds mogelijk is voor 18+ leden. Omdat wij van veel 18+ leden horen dat ze graag weer willen sporten en omdat de trainers er positief tegenover staan is besloten om deze lessen weer op te starten.

De trainers doen er alles aan om de desbetreffende lessen zo goed mogelijk en met de nodige maatregelen in te richten. Luister goed naar hun instructies, zo kunnen we samen zo lang mogelijk genieten van het sporten!

Concreet betekent dit het volgende:

Vanaf maandag 9 november wordt het grootste deel van de lessen voor 18+ leden hervat.

–        De volgende groepen horen van hun leiding/ trainer zelf op welke manier de lessen worden hervat: Acro, Dames en heren turnen, dames recreanten en selectie turnen.
–        De groep van ouder- en peutergym is te groot om in één keer toe te laten in de turnzaal. Ook mogen tijdens de les geen gezamenlijke activiteiten met de hele groep plaatsvinden, waardoor een les van een uur vrij lang is. Daarom wordt de groep opgesplitst in 2 groepen die beide een half uurtje les hebben.

Groep 1: Achternaam A t/m M. Aanvang les: 9.00 uur.
Groep 2: Achternaam N t/m Z. Aanvang les: 9.30 uur.

–        Werelddansen gaat tot nader bericht niet door.


Tot slot willen we iedereen bedanken voor het naleven van de regels! Dankzij de inzet van leiding en leden verlopen de lessen goed en kunnen wij in deze vreemde tijd gelukkig gezellig samen blijven sporten!

Vriendelijke groet,

Bestuur Athos Aalten