Lidmaatschap & Kleding

1. PROEFLESSEN

Lijkt het je leuk om lid te worden van Athos? Dan mag je twee keer gratis met een les meedoen.  Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden, je kunt gewoon naar de les toe komen. Ben je enthousiast, dan vinden we het superleuk als je lid wordt! 

2. LID WORDEN

Inschrijfformulieren liggen in de turnzaal, ze worden uitgedeeld door de leiding.  Als je het formulier hebt ingevuld kun je hem bij de leiding weer inleveren. Na het inschrijven word je aangemeld bij de KNGU en ben je via de turnbond verzekerd.

Hieronder kun je het inschrijfformulier ook zelf downloaden. Zo kun je hem nog eens nalezen, of zelf uitprinten en inleveren bij de leiding als je graag lid wilt worden.

Digitaal inschrijfformulier
3. LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

Mocht je om welke reden dan ook je lidmaatschap weer willen beëindigen, dan moet je dit schriftelijk of per mail aan de ledenadministratie doorgeven voor de 1e van de volgende maand. (let op: je krijgt altijd een bevestiging). Het is fijn als je je ook afmeldt bij de leiding van je groep.

LEDENADMINISTRATIE

Onze leden administratie wordt verzorgd door Marjan Lohuis. Marjan is te bereiken via het mailadres: leden@athos-aalten.nl . Vergeet het niet om wijzigingen via dit mailadres door te geven (denk aan wijzigingen in je mailadres, telefoonnummer, huisadres, etc). Zo houden wij het ledenbestand up-to-date!

CONTRIBUTIE

Contributie selectie

Wedstrijdgeld

 

KLEDING

Tijdens wedstrijden en uitvoeringen moeten de deelnemers het verenigingstenue dragen. Hieronder vind je voor de verschillende groepen om welke kleding het gaat. Voor het bestellen van onderstaande turnkleding kun je terecht bij Irma Rave via irma.rave@athos-aalten.nl. Hou er rekening mee dat de levertijd van de pakjes 6 weken is! Via onze Facebookpagina worden ook af en toe tweedehands pakjes aangeboden. Kijk daarvoor op www.facebook.com/athos-aalten Heb je zelf tweedehands kleding die je wilt verkopen? Stuur een chat berichtje naar de Facebookpagina en we plaatsen het erop.

Jongens selectie

De jongens van de selectie dragen tijdens wedstrijden dit blauwe pak met witte en rode accenten, met bijpassende witte broek.

Meisjes recreatief

De recreatieve turnsters kunnen kiezen uit turnpakjes in 5 frisse kleuren. De pakjes kosten € 35,- inclusief haarwokkel. Het ‘oude’ pakje mag ook nog gedragen worden en hiervan zijn er ook nog enkele te koop. 

Meisjes selectie

De meiden die bij de selectie zitten dragen bij wedstrijden het wit-rood-blauwe selectiepakje.