Nieuws van de sponsorcommissie

Nieuws van de sponsorcommissie

Uitslag Grote Clubactie

De uitslag van de grote Clubactie is binnen. Jullie hebben met elkaar voor een bedrag van bijna 2560 euro aan loten verkocht. Een mooi bedrag. De topverkopers hebben een prijsje gekregen. Brechtje Prinsen heeft 35 loten verkocht, geweldige opbrengst van € 106,00 dus de 1e prijs, Pien Prinsen heeft 31 loten verkocht met een prachtbedrag van € 95,00 dus de 2e prijs, Siep ter Haar heeft de 3e prijs, hij heeft 23 loten verkocht voor ook een mooi bedrag van € 69.

Dank je wel Brechtje, Pien en Siep, maar ook dank je wel alle andere lotenverkopers!

Flessenactie

De feestdagen komen er aan dus ook de flessenactie gaat weer van start. In de hal naast de hoofdingang staat de big-back waar de flessen in mogen. Hopelijk kunnen we eind januari zeggen: dit was een mooie actie.

Paaseitjesactie

Het duurt nog even maar waarschijnlijk op 26 en 27 maart 2020 hebben we weer de paaseitjesactie. Een groot succes vorig jaar en zeker voor herhaling vatbaar. Dus hou die datums even in de gaten.

Toestellen

Het afgelopen jaar is er met het sponsorgeld dat via bedrijven en door jullie bij elkaar is gehaald weer heel wat toestellen aangeschaft. Je hebt het vast tijdens je gym/turn-uur wel gemerkt. Er blijven altijd wensen dus ook het komend jaar zullen we in overleg met de leiding weer het een en ander aanschaffen.

Namens de leden van de sponsorcommissie,
Claudie, Jochem, Corrie en Elly,
fijne feestdagen en een goed, gezond en sportief 2010!