ATHOSKAMP 2018

Heei feestgangers!

Na een jaar lang wachten is het dan weer bijna zover: hèt kamp van het jaar! Athoskamp 2018 belooft weer de mooiste week van het jaar te worden, dat wil je toch niet missen?

Het kamp begint dit jaar op maandag 30 april in Lichtenvoorde. Je wordt hier samen met je fiets om 15.00 uur verwacht. Je ouders mogen je nog even helpen met het zware werk: het klaarmaken van je bed en je spullen uitpakken. Als het feest om 15.30 uur echt begint, zwaaien we ze snel uit en dan hebben we het rijk voor ons alleen! 

De vijf dagen dat jullie met ons op kamp zijn, zullen we vullen met allerlei grappige, leuke, coole en sportieve spellen en activiteiten! Denk hierbij aan een sportieve sportmiddag, een gezellige filmavond, een feestelijke bonte avond en een mega gaaf spel in het bos!

Op vrijdagmiddag 4 mei zullen we rond 14.00 uur moe, maar met de leukste verhalen weer bij de Aladnahal zijn. De kosten voor het Athos-kamp zijn €60,00 per persoon.

Heb jij er al helemaal zin in, ben je al dagen aan het aftellen èn zit je dit jaar in groep 5 of hoger, Geef je dan snel op en ga mee op kamp!

Opgeven doe je door een e-mail te sturen naar jeugdbestuur_athos@live.nl (let op het lage streepje) met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer(s) en eventuele bijzonderheden zoals allergieën of medicijnen die je moet innemen.  Wanneer je je op hebt gegeven, zal je kort daarna via de mail een bevestiging krijgen. Als het geld is overgemaakt staat je deelname vast. Ook krijg je dan nog een mailtje met verdere info zoals het adres en de spullen die je mee moet nemen.  

Er kunnen maximaal 30 kinderen mee, dus geef je snel op! Vol = Vol. Opgeven kan tot en met uiterlijk zondag 22 april.

Voor vragen kan je bellen/WhatsAppen naar Sharon Rutgers (06-20735015) of Hesther Boerefijn (06-19790069).

Bij ons kun je het woord ‘Athoskamp’ niet meer zeggen of we staan al te springen en te stuiteren, zó veel zin hebben we erin! We hopen snel je opgave in onze mailbox te zien, zodat we er met z’n allen super gezellige dagen van maken!

Groetjes het Jeugdbestuur,

Nelleke, Marlie, Maarten, Hesther, Iris en Sharon.