BIOSCOOPMIDDAG

Hellooo jongens en meiden!

Het jeugdbestuur heeft weer zin in een filmmiddagje, dus organiseren we op zaterdag 7 april een Bioscoopmiddag!

We kijken dan met elkaar de film SING. De bioscoopmiddag is van 13.30 uur tot 15.45 uur in de Aladnahal, voor alle kinderen vanaf 6 jaar. De bioscoopmiddag kost €3,50 per persoon en je vriend(innet)jes mogen mee. Zoals altijd zorgen wij voor drinken en iets lekkers bij de film. Dat belooft een gezellige middag!

Wil je erbij zijn? Geef je dan uiterlijk donderdag 5 april op door je naam, leeftijd en telefoonnummer (en ook die van de vriend(innet)jes die je meeneemt) te mailen naar jeugdbestuur_athos@live.nl. Er kunnen maximaal 100 kinderen komen en vol = vol, dus geef je zo snel mogelijk op.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon (06-20735015) of Hesther (06-19790069).
We zien jullie graag op zaterdag 7 april! Groetjes van het jeugdbestuur!

P.S.: Beste ouders: om de veiligheid van jullie kinderen te waarborgen, is het nodig dat wij van tevoren weten hoeveel kinderen er komen, zodat wij kunnen zorgen dat er niet te veel kinderen zijn en er genoeg leiding aanwezig is. Hiervoor is het van belang dat jullie je kinderen via de mail opgeven. Kinderen die komen zonder vooraf aangemeld te zijn, kunnen wij niet toelaten tot de bioscoop. Ons bellen op de dag zelf (wanneer u bijvoorbeeld iemand bent vergeten op te geven) kan altijd, maar houd er rekening mee dat we dan mogelijk al “vol” zitten.

Ook is het belangrijk dat wij van alle kinderen de leeftijd en het telefoonnummer weten, voor noodgevallen. Denkt u hier alstublieft aan wanneer u uw kind aanmeldt.

We willen hiermee vooral zorgen dat het voor jullie kinderen zo leuk mogelijk wordt! J