Pasavond vereningspakje

Geachte leden, ouders en verzorgers van leden,

Op vrijdag 15 en zaterdaga 16 juni zullen onze 2 – jaarlijkse verenigingswedstrijden plaatsvinden. Zoals bekend is het bij Athos voor de dames verplicht om te turnen in een turnpakje en de heren in een aansluitend hemdje en broekje. Dit om veiligheidsredenen.

Als bestuur vinden wij het heel leuk dat ook de recreantengroepen bij de verenigingswedstrijd en de demo enigzins uniforme kleding dragen. Daarom hebben wij voor de dames een turnpakje uitgezocht dat in 5 kleuren te bestellen is. En voor de heren een nauw aansluitend donkerblauw hemdje en een witte korte broek. Ook is het ”oude” Athospakje nog in een aantal maten te bestellen.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit extra kosten met zich meebrengt en we willen niemand verplichten. Maar zou  u bij de aanschaf van een pakje eerst eens willen kijken naar deze pakjes en hemdjes?

Er is op dinsdag 24 april tussen 18:00 en 19:00 uur en op dinsdag 1 mei tussen 18:00 en 19:00 uur gelegenheid om te passen en een bestelling te plaatsen.
De pasavonden zijn bij Irma Rave: Ahavestraat 50 Aalten
Omdat er een levertijd op de pakjes en hemdjes zit, moet de bestelling uiterlijk 1 mei worden gedaan om op tijd te zijn voor de verenigingswedstrijd.

Verder zal er tijdens de verenigingswedstrijd gefotografeerd worden door Vanessa Wassink.
Diegenen die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen tijdens of na de wedstrijd hun emailadres achterlaten en zullen dan een inlogcode krijgen om de foto’s te kunnen bekijken en eventueel bestellen.