Wedstrijden 2017 – 2018

Geachte ouders / verzorgers.

Omdat de  wedstrijdkosten om diverse redenen steeds hoger worden (inschrijfgelden, boetes niet leveren juryleden) zijn wij helaas genoodzaakt om de inschrijfgelden voor deelname aan de voorronden door de deelneemsters zelf te laten betalen net als voorgaande jaren.

Dit geldt voor alle wedstrijddisciplines waaraan Athosleden deelnemen. Voorheen heeft Athos een deel van deze kosten op zich genomen, helaas is dit niet meer mogelijk.

Desondanks is het voor selectiegroepen van zowel acro, springen als turnen verplicht deel te nemen aan de wedstrijden. Inschrijfgelden voor de wedstrijden kunnen helaas niet teruggestort worden.

De inschrijfgelden voor de finales, districtsfinale, regiofinale etc. zullen door de vereniging worden betaald.Graag willen wij dit door middel van bijgevoegde automatisch incasso innen. Mocht u in het verleden reeds een machtiging hebben ingevuld dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Inschrijfgelden seizoen 2017-2018 bedragen: per wedstrijd totaal
De heren per wedstrijd (2 voorronden) € 12.50 € 25,00
De dames per wedstrijd (3 voorronden) € 10.00 € 30.00
De pré en pré-pré instap hebben 2 voorronden
Acro D per persoon per wedstrijd (2 voorronden) € 9,00 € 18,00
Acro E per persoon per wedstrijd (2 voorronden) € 9,00 € 18,00

De inschrijfgelden voor de finales, districtsfinale, regiofinale etc. zullen door de vereniging worden betaald.

Graag willen wij dit door middel van bijgevoegde automatisch incasso innen. Mocht u in het verleden reeds een machtiging hebben ingevuld dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.