Sponsorcommissie

De sponsorcommissie werkt achter de schermen (en soms daarvoor) om geld bij elkaar te krijgen zodat er materialen aangeschaft kunnen worden voor de vereniging. Voorbeelden van onze jaarlijkse sponsoracties zijn de Grote Clubactie en de verkoop van paaseitjes. Van de opbrengsten zijn de afgelopen jaren onder andere een Airtrack, spanbrug en een balk aangeschaft.
Je kunt de sponsorcommissie bereiken via sponsorcommissie@athos-aalten.nl, of door op de onderstaande button te klikken.

Contact

Wij zijn heel blij met onze sponsoren! Hun logo’s vind je op onze homepagina. Eén van onze sponsoren is Iets Anders Makelaars. Zij maken een bedrag over naar onze vereniging voor iedere woning die zij verkocht hebben, waarvan een bewoner lid is van Athos. Ook als een vader, moeder, broer of zus van een Athos lid is of een woning via Athos heeft verkocht ontvangen wij een bedrag. Het is wel van belang dat je voor de verkoop aangeeft dat Iets Anders Makelaars Athos moet sponsoren. Denk daar dus aan als je je woning gaat verkopen!

Onze sponsoren